Interieur.

Iets wat 100% zal opvallen bij het betreden van ons steakhouse, is ons interieur. Het is alsof je een knuffel krijgt en omarmt wordt door de warme en sfeervolle tinten. Omringt door exotische bomen, prachtig houtwerk, handgemaakte kunst bestaande uit mozaïk, comfortabele stoelen, ruime tafels en ga zo maar door.

Een échte authentieke omgeving in de Zuid-Amerikaanse sferen. Steakhouse Asado is letterlijk een stukje warm Argentinië in het vaak koude Nederland. Een retourtje naar de tropische sferen, bij Asado is het mogelijk!

Al het staalwerk wat je kunt zien in Asado is allemaal met de hand gemaakt. Het is van hoogwaardige kwaliteit en heeft zelfs ons logo erin gegrafeerd met een coating van premium eikenhout. Ook zijn alle tafels van massief eikenhout en heeft Asado nog véél meer prachtige houtsoorten. Maar we kunnen natuurlijk niet alles in één keer verklappen!

Kom en ervaar het gezellig zelf! Ook zullen wij nog meerdere blogs gaan schrijven waar wij zullen inzoomen op ons interieur en bepaalde meubelstukken, één-voor-één zullen gaan behandelen. Houdt onze social media en website in de gaten, to stay up-to-date!

Tot snel!

Love, Team Asado