Verse steaks.

Asado vrienden! Welkom bij onze tweede blog-post! Deze blog zal gaan over de kwaliteit van onze steaks. Wij krijgen namelijk vaak de volgende vraag in ons restaurant van onze geliefde gasten ‘’Hoe krijgen jullie het vlees zó mals? En zo super smaakvol?’’

Dat komt simpelweg omdat wij werken met VERS vlees! Wij werken met vers Argentijns vlees van runderen die de juiste vormgeving en voeding hebben gekregen. Ons vlees wordt speciaal geïmporteerd vanuit Argentinië. Het land waar de ‘’Asado’’ oorspronkelijk vandaan komt.

Ook is het zo dat wij in de keuken een trotse chef hebben staan, die met veel liefde en passie de gerechten bereid. Met veel kennis van het vak en een scherp oog voor de bereiding. In onze keuken werken wij alleen maar met producten van premium kwaliteit, die met zorg zijn geselecteerd. Dit valt dan uiteraard ook terug te proeven in onze gerechten.

Bij ons zijn alle steaks van tóp kwaliteit en super mals. Het maakt niet uit of u al gaan voor een rib-eye, een entrecote, heerlijke picanha of een grote T-Bone steak. Echter hebben wij er wél een uitschieter tussen zitten als het gaat om de malsheid, namelijk de Argentijnse ossenhaas. In onze ossenhaas zit geen vet en bestaat uit púúr malsheid, het mes snijdt erdoorheen alsof het een pak boter is!

Echter is de ossenhaas niet het stuk vlees met de meeste smaaksensatie. Een rib-eye is bijvoorbeeld gemarmerd met vet. Dit betekent dat er in de steak zowel vet in het midden zit als aan de buitenste zijde. En zoals vele wellicht weten, geeft vet smaak aan het stuk vlees.  Dit is bijvoorbeeld ook het geval bij een stuk picanha, die een buitenste rand vet bezit.

Bent u benieuwd? Kom en ervaar het zelf bij ons prachtige steakhouse!

Wij staan klaar om u te verwelkomen.

Tot snel!

Love, Team Asado