FAQ.

Uiteraard is dit mogelijk! Steakhouse Asado is dé perfecte plek om gezellig een avond met vrienden en familie door te brengen! Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden voor verschillende gelegenheden. Iets te vieren? Ga met ons in overleg! We zullen er samen een mooie avond van maken!

Wij respecteren onze gasten die vegetarisch zijn en hebben daarvoor speciaal een vegetarisch menu samengesteld. Wij hebben zelfs compleet vegetarisch nagerecht op de kaart staan. Ook jij bent van harte welkom in ons Steakhouse in Wateringen!

Wij hebben tijdelijk een 06-nummer, waarop u uw bestellingen kunt plaatsen en uw vragen stellen. Tel: 0642019219. U kunt ook het contactformulier gebruiken op de website

Bij Asado hebben wij een hele hoop heerlijke gerechten op de kaart staan. Uiteraard hebben wij een aantal uitschieters, waaronder onze overheerlijk malse Ossenhaas, onze huisgemaakte Tapas, de Zalmfilet met een champagne-piripirisaus en uiteraard de Dulce de Leche! We kunnen zo nog wel eventjes doorgaan! Wij raden het aan om gezellig langs te komen en ons team te vragen voor advies en/of informatie. Tot snel!

Uiteraard is dit een goede optie! Op een twee minuten loopafstand zitten verschillende bushaltes gevestigd. Onder andere rijd hier Bus 30. Voor meer informatie hierover vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen of om even online te kijken voor de mogelijkheden.

Wij hebben een hele grote parkeerplaats naasts ons pand staan. Hier kunt u vrijblijvend en gratis gebruik van maken! Er zijn dus geen kosten aan verbonden!

Ja dat klopt! Ons Steakhouse is boven restaurant Verona gebouwd! Beide restaurants hebben dezelfde ingang. Eenmaal binnen gekomen in restaurant Verona zal de ingang van Asado voor zich spreken! Tegenover de hoofdingang-deur. Uiteraard staat het team van restaurant Verona ook klaar om u te begeleiden, mocht u er niet uitkomen. Om meer te weten te komen over de bouw van de zaken, kunt u boven in de menubalk klikken op ‘ons verhaal’. Hier is alles te lezen over de bijzondere bouw van het pand!

Voor een grotere groep of bedrijf hebben wij de mogelijkheid om op rekening te kunnen betalen. Wij vragen u vriendelijk om ons van te voren hierover in te lichten zodat wij op de hoogte zijn van de benodigde informatie. Op de avond zelf zullen wij vragen om een legitimatiebewijs en een visitekaartje. Dit is puur voor onze eigen administratie. Mochten er vragen zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen!

Uiteraard bent u altijd van harte welkom om gezellig langs te komen! Echter raden wij het wel aan om van te voren even te reserveren. Dit is puur zodat u 100% zeker bent van een plekje in ons prachtige steakhouse! U kunt zowel online als telefonisch reserveren. Wij zijn van dinsdag t/m zondag te bereiken op het volgende nummer (0174-220610). Om online te reserveren kunt u rechtsboven in de menubalk, klikken op reserveren.

Tijdens de corona-crisis zijn onze openingstijden aangepast naar dinsdag t/m zondag van 16:30 t/m 20:30. Normaliter is de keuken open van 17:00 tot 22:00

Dat heeft u goed gezien! Wij zijn zelfs meerdere keren op TV verschenen. Onder andere op RTL4, RTL5 en SBS6. De opnames zijn terug te vinden op onze Facebook-pagina! Als u dan toch naar onze facebook gaat, vergeet ons niet te liken! Let’s be friends, join the Asado family!