Groepen.

Heeft u iets te vieren? Of wilt u simpelweg gewoon genieten van een avondje in de Zuid-Amerikaanse sferen in het samen zijn van een grotere groep personen? Dan bent u bij Steakhouse Asado aan het juiste adres! Een hele hoop gezelligheid, lekkere wijnen en overheerlijke gerechten zijn de drie aspecten waar de avond voor de volle 100% mee gevuld zou worden! Mochten er eventuele wensen zijn, dan staat ons team altijd klaar voor overleg! Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Zakelijk.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw zakelijke diners/borrels? Dan bent u bij het juiste adres! Wij van Team Asado staan 6 dagen per week voor u klaar. Met kwaliteit als ons eerste streven bieden wij u speciaal geselecteerd vlees en mooie Argentijnse wijnen die de gerechten complementeren. Dit is de perfecte plek voor u en uw zakenrelaties om een zeer aangename avond te hebben. Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Trouwen.

Trouwen in de Zuid-Amerikaanse sferen bij Asado! Al meerdere malen hebben wij bij Steakhouse Asado de bijzondere mogelijkheid gekregen om een echtpaar een juiste start te geven in het nieuwe hoofdstuk van hun leven. Namelijk het bevestigen van het samen zijn: trouwen! Namens het team van Steakhouse Asado, doen wij er alles aan om hiervan een onvergetelijke dag te maken! We hebben vele opties en mogelijkheden, zowel de aankleding van de zaak, de gerechten en dranken tot live muziek. Ons team denkt graag mee met de opties en voldoet graag aan uw wensen! Alles is bespreekbaar. Wij zullen er alles aan doen om er een onvergetelijke avond van te maken. Neem contact op met ons team voor meer informatie.

    Celebrate
    Bij Asado hebben wij vele opties en kunnen wij meedenken met elk concept dat u in gedachte heeft! Van verjaardagen, zakelijke diners tot trouwerijen en ga zo maar door! Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden door te nemen met ons team.