Introductie.

Beste Asado vrienden!

Welkom op onze eerste blog-post! In deze blog zullen wij een korte toelichting en introductie geven over Steakhouse Asado.  Wie zijn wij, waar staan wij voor en wat is ons doel? Mochten we u nieuwsgierig hebben gemaakt dan wensen wij u veel leesplezier!

Asado is een steakhouse gevestigd aan het Gantelplein 9A in Wateringen. Steakhouse Asado bestaat inmiddels ruim acht jaar, in die acht jaar hebben wij al een zeer goede naam weten op te bouwen. Ons steakhouse heeft al meerdere prijzen mogen bemachtigen, waaronder: een aantal jaar op rij de IENS-Topper (inmiddels is IENS veranders in The Fork)  de Couverts hotspot-prijzen en zijn we verkozen tot één van de beste steak-huizen van Nederland.

Dit is natuurlijk niet voor niets, Steakhouse Asado staat voor de beste verse steaks, de lekkerste gerechten en dat natuurlijk in combinatie met de meest overheerlijke dranken. En dat allemaal in een omgeving waar je u tegen zegt, een prachtig ambiance. Op het moment dat je Steakhouse Asado binnen stapt, ga je een avondje in de Zuid-Amerikaanse sferen tegemoet! De inrichting van Asado bestaat bijna voor de volle 100% uit handgemaakt interieur met oog voor detail.

Dit is even een kleine schets die gemaakt is van ons prachtige bedrijf! Wij zullen zo hier en daar een nieuwe blog posten met meer informatie, een kijkje achter de schermen en ga zo maar door! Wij hopen dat u als lezer het binnenkort gezellig zelf komt ervaren!

Love, Team Asado