Gantelplein 9 2291 CW , Netherlands +31 174 220 610

Trouwen

Een trouwerij in het buitenland houden, je ziet het steeds meer. Echter hoeft het niet altijd een gedoe te zijn, zowel financieel gezien als lichamelijk. Je moet je voorstellen dat je al je vrienden en familie per vliegtuig mee moet nemen. Dit kan ook anders.. Trouwen in de Argentijnse sferen bij Asado!

Klik hier voor de mogelijkheden


ParticuliereEvenementen

Heeft u iets te organiseren? Dan bent u bij Steakhouse Asado aan het juiste adres! Door onder andere ons prachtige interieur, het heerlijke eten en de warme sfeer, maakt Asado het dé perfecte plek en omgeving om iets te organiseren. Neem contact op met ons team voor mogelijkheden!

Klik hier voor de mogelijkheden


ZakelijkDiner

Bent u op zoek naar een locatie voor uw zakelijke diners/borrels? Dan bent u bij het juiste adres! Wij van Team Asado staan 6 dagen per week voor u klaar. Met kwaliteit als ons eerste streven bieden wij u speciaal geselecteerd vlees en mooie Argentijnse wijnen die de gerechten complementeren. Dit is de perfecte plek voor u en uw zakenrelaties om een zeer aangename avond te hebben.

Klik hier voor de mogelijkheden


Catering

Iets te organiseren, maar niet de kans om het bij Steakhouse Asado te vieren? Dan laten wij Asado naar u komen! Met onze catering zijn er verschillende mogelijkheden om overheerlijke gerechten te presenteren, waar u maar wilt! Het Asado team zal dit tot in de puntjes verzorgen!

Klik hier voor de mogelijkheden