Gantelplein 9 2291 CW , Netherlands +31 174 220 610
 

Vanaf hoe laat is de keuken geopend bij Steakhouse Asado?
Tijdens de corona-crisis zijn onze openingstijden aangepast naar dinsdag t/m zondag van 16:30 t/m 20:30. Normaliter is de keuken open van 17:00 tot 22:00

Klopt het dat de ingang van Steakhouse Asado, via het Italiaanse restaurant Verona is?

Ja dat klopt! Ons Steakhouse is boven restaurant Verona gebouwd! Beide restaurants hebben dezelfde ingang. Eenmaal binnen gekomen in restaurant Verona zal de ingang van Asado voor zich spreken! Tegenover de hoofdingang-deur. Uiteraard staat het team van restaurant Verona ook klaar om u te begeleiden, mocht u er niet uitkomen. Om meer te weten te komen over de bouw van de zaken, kunt u boven in de menubalk klikken op ‘ons verhaal’. Hier is alles te lezen over de bijzondere bouw van het pand!

Moet ik van te voren reserveren? En waar kan ik dan reserveren?

Uiteraard bent u altijd van harte welkom om gezellig langs te komen! Echter raden wij het wel aan om van te voren even te reserveren. Dit is puur zodat u 100% zeker bent van een plekje in ons prachtige steakhouse! U kunt zowel online als telefonisch reserveren. Wij zijn van dinsdag t/m zondag te bereiken op het volgende nummer (0174-220610). Om online te reserveren kunt u rechtsboven in de menubalk, klikken op reserveren.

Graag willen wij met een groter gezelschap/groep komen eten. Is dit mogelijk?

Uiteraard is dit mogelijk! Steakhouse Asado is dé perfecte plek om gezellig een avond met vrienden en familie door te brengen! Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden voor verschillende gelegenheden. Iets te vieren? Ga met ons in overleg! We zullen er samen een mooie avond van maken!

Kan ik mijn auto gemakkelijk parkeren? En zijn hier kosten aan verbonden?

Wij hebben een hele grote parkeerplaats naasts ons pand staan. Hier kunt u vrijblijvend en gratis gebruik van maken! Er zijn dus geen kosten aan verbonden!

Is Steakhouse Asado makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer?

Uiteraard is dit een goede optie! Op een twee minuten loopafstand zitten verschillende bushaltes gevestigd. Onder andere rijd hier Bus 30. Voor meer informatie hierover vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen of om even online te kijken voor de mogelijkheden.

Ik ben vegetarisch maar zou wel graag bij Asado willen komen dineren. Staat er voor mij ook iets op de menukaart?

Wij respecteren onze gasten die vegetarisch zijn en hebben daarvoor speciaal een vegetarisch menu samengesteld. Wij hebben zelfs compleet vegetarisch nagerecht op de kaart staan. Ook jij bent van harte welkom in ons Steakhouse in Wateringen!

Ik vind een keuze maken altijd zo lastig! Wat zijn de specialiteiten van Asado?

Bij Asado hebben wij een hele hoop heerlijke gerechten op de kaart staan. Uiteraard hebben wij een aantal uitschieters, waaronder onze overheerlijk malse Ossenhaas, onze huisgemaakte Tapas, de Zalmfilet met een champagne-piripirisaus en uiteraard de Dulce de Leche! We kunnen zo nog wel eventjes doorgaan! Wij raden het aan om gezellig langs te komen en ons team te vragen voor advies en/of informatie. Tot snel!

Wij hebben jullie wel eens op TV gezien. Klopt dit?

Dat heeft u goed gezien! Wij zijn zelfs meerdere keren op TV verschenen. Onder andere op RTL4, RTL5 en SBS6. De opnames zijn terug te vinden op onze Facebook-pagina! Als u dan toch naar onze facebook gaat, vergeet ons niet te liken! Let’s be friends, join the Asado family!

Kunnen wij als bedrijf ook op rekening komen dineren?

Voor een grotere groep of bedrijf hebben wij de mogelijkheid om op rekening te kunnen betalen. Wij vragen u vriendelijk om ons van te voren hierover in te lichten zodat wij op de hoogte zijn van de benodigde informatie. Op de avond zelf zullen wij vragen om een legitimatiebewijs en een visitekaartje. Dit is puur voor onze eigen administratie. Mochten er vragen zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen!

Kunnen wij ook thuis genieten, van de Asado specialiteiten?

Ja zeker! Van dinsdag t/m zondag, kunt u uw favoriete Asado gerecht bij ons afhalen van 16:30 tot 20:30! Plaats eenvoudig uw bestelling door een whatsappje te sturen naar 064201921. Wij doen ook aan bezorging op vrijdag, zaterdag en zondag! Plaats op tijd uw bestelling als u voorkeur heeft voor een bepaald tijdsbestek.

Wat voor gevolg heeft de COVID-19 epidemie voor Asado?

Het gehele team van Asado blijft positief en blijft zijn best doen! Het glas bij ons is halfvol en niet halfleeg. En laat dat nou ook nog is toevallig een glas zijn met heerlijke Argentijnse malbec! Ons team doet zijn best om te blijven ontwikkelen met afhaal en bezorg concepten. Voor de laatste updates en nieuwtjes adviseren wij u om onze Facebook pagina in de gaten te houden @steakhouseasado

Ik heb een vraag over Asado, waar kan ik deze stellen?

Wij hebben tijdelijk een 06-nummer, waarop u uw bestellingen kunt plaatsen en uw vragen stellen. Tel: 0642019219. U kunt ook het contactformulier gebruiken op de website