Gantelplein 9 2291 CW , Netherlands +31 174 220 610

Welkom bij Steakhouse Asado!
Dé hotspot om een avondje te spenderen in Argentijnse sferen. Het woord ‘Asado’ staat voor een Argentijnse barbecue die een lange traditie vertegenwoordigt en een bijzonder onderdeel is van de Argentijnse geschiedenis en cultuur. Bij een Asado staan twee dingen centraal, heerlijke vleesgerechten van de houtskoolgrill en gezelligheid met familie en vrienden. Bij ons Steakhouse is het ons doel om deze traditie voort te zetten en hebben hiervoor een prachtig ambiance gecreëerd. Een retourtje Argentinië in één avond? Bij ons kan het!

Een stukje Argentinië in Nederland
Steakhouse Asado Argentino

Asado Menukaart
Overheerlijke verse malse en sappige steaks, huisgemaakte gerechten en met zorg geselecteerde dranken. Asado heeft het allemaal!

Reserveren
Om bij ons prachtige Steakhouse te kunnen dineren, raden wij het aan om vooraf te reserveren. Dit kunt u zowel online als telefonisch doen!      

Rondleiding

Om u een goede sfeerimpressie te geven over Asado hebben wij een prachtige video die u kunt bekijken. Hierdoor zal u binnen een kort tijdsbestek in grove lijnen kunnen zien, waar wij voor staan en wat wij doen. Als u op de play-button hierboven klikt, dan zal de video starten. Wij wensen u veel kijkplezier!

Eenprachtig Ambiance

OnsRestaurant

Een zeer bijzonder en indrukwekkend interieur

Steakhouse Asado staat voor de beste verse steaks, de lekkerste gerechten en natuurlijk overheerlijke wijnsoorten. Dit allemaal in een omgeving waar je u tegen zegt, een prachtig ambiance! Op het moment dat je Steakhouse Asado binnen treed, zal je een avondje Argentinië tegemoet gaan! De inrichting van Asado bestaat voor bijna de volle 100% uit handgemaakt interieur, met oog voor detail.

Bekijk hier ons restaurant


Heeftu iets te organiseren?

Bij Steakhouse Asado bent u bij het juiste adres! De perfecte omgeving voor een event, verjaardag of simpelweg een etentje te organiseren! Een hoop gezelligheid, lekkere wijnen en overheerlijke gerechten zijn drie aspecten waar de avond voor de volle 100% mee gevuld zou worden! Bij eventuele wensen, staat ons team altijd klaar voor overleg!

Klik hier voor de mogelijkheden


Ontdekons verhaal

Van niets, naar iets!

Het prachtige Steakhouse Asado is met haar overheerlijke gerechten, Argentijnse wijnen en adembenemende ambiance niet zomaar uit de lucht komen vallen! Echter is Steakhouse Asado wel gebouwd in de lucht!

LEES HIER MEER OVER ONS VERHAAL


Geefeen avondje Argentinië cadeau!

Is er binnenkort iemand jarig? Of wil je simpelweg iemand een leuke avond bezorgen? Dan heeft Steakhouse Asado dé oplossing, een avondje in de Argentijnse sferen! Van een hoogwaardige leersoorten, hebben wij een uitnodiging/cadeaubon in elkaar weten te zetten. Het oogt als een traditionele uitnodiging, zoals het in de vroegere tijden werd overhandigd. It’s time to celebrate life, at Steakhouse Asado Argentino! Kom gezellig langs, om de uitnodiging/cadeaubon op te halen! Neem contact met ons op voor eventuele wensen of vragen.

Neem contact op met ons team!


OverheerlijkeGerechten

 • Het beste wat de Argentijnse keuken te bieden heeft, én meer! Met zorg en liefde hebben wij samen met ons keukenteam een heerlijke menukaart samen weten te stellen, bestaande uit verse huisgemaakte gerechten en veel verschillende vleessoorten bereid op onze houtskoolgrill! Er is voor ieder wat wils! Ook zo benieuwd naar onze kaart? Door op het icoontje hieronder te klikken, zal onze menukaart openen!
 • Onze gerechten
  Wist u dat wij bij Steakhouse Asado alleen maar werken met verse en hoogwaardig kwaliteit producten? In tegenstelling tot bijna alle andere horecagelegenheden, die vaak met ingevroren vlees werken. Werken wij bij Steakhouse Asado alléén maar met verse steaks! Ze worden vers van het mes, op de grill gegooid. Dit voor de meest ultieme smaaksensatie!
 • Het interieur van Asado
  Wist u al dat bijna het gehele interieur van Steakhouse Asado van duurzame en handgemaakte materialen gemaakt is? Van mozaïeken kunstwerken tot de handgemaakte stoelen, hoogwaardig kwaliteit lederwaren, handgemaakt staalwerk en bijzondere houtsoorten! Details matter! En dat is dan zeker weten ook terug te vinden bij Steakhouse Asado!
 • Wat betekent Asado nou eigenlijk?
  Heel simpel! Asado is een letterlijke vertaling van ‘Grote Barbeque’. Een Asado is een Argentijnse barbecue die een lange traditie vertegenwoordigt. De Asado is een belangrijk onderdeel van de Argentijnse cultuur en geschiedenis. Het staat voor een hoop gezelligheid met familie en vrienden, met uiteraard heerlijke gerechten en lekkere drankjes!
 • Een avondje Argentinië
  Een lekker avondje in de Argentijnse sferen, met heerlijke gerechten en dranken. Dat is waar Steakhouse Asado uiteraard voor staat. Wist u echter al dat wij bezig zijn om bepaalde events te organiseren? Denk hierbij aan een cocktail & tapas night, een tango-avond en ga zo maar door! Hou onze website en social media kanalen in de gaten!
 • Argentinië
  Ons Steakhouse is meerdere keren op TV verschenen bij onder andere RTL4, RTL5 en SBS6. Dit is natuurlijk niet voor niets! Wij zijn uitgeroepen tot in dé top Steakhuizen van Nederland. Ook zijn wij al jaren lang verkozen tot IENS-Topper en Couvert-Hotspot.